marian boyer

 

 

†††††††††††††††††††††††††††††† romans

Na een ingrijpende operatie gaat Erica Staats weer aan het werk bij 's werelds een na grootste hygiŽnefirma, Beverly Cork. Het eindejaarsfeestje van het bedrijf markeert voor Erica het eind van een moeizame periode. In de toiletruimte van restaurant-annex-partycentrum Nippon Sun ontmoet zij Arend Bender, werkzaam bij de afdeling Innovatie. Hun prille affaire vormt het startsein voor een reeks gebeurtenissen waarvan gezondheid en ziekte, liefde en aandacht, hormonen en concurrentiestrijd het verloop bepalen.

 

Fantastisch lichaam Uitgeverij De Geus 2005†

 

fragment

Ze is veertien jaar, sensueel en jongensachtig. Samen met een stel vriendinnen heeft ze een plek op een braakliggend terrein, waar ze geheimen delen, stiekem roken en drinken. Een paar jongens uit de buurt zitten hen achterna. Het lijkt een spel, totdat het meisje en haar vriendin een van de jongens aanpakken. Ze bewerken hem met een scheermes en laten hem voor dood achter. In de dagen die erop volgen probeert het meisje zich af te sluiten van het voorval. In haar innerlijke wereld voelt ze zich sterk, maar ze heeft niet in de gaten dat het net zich rond haar sluit.

 

Het engelentransport Uitgeverij De Geus 2001††

 

fragment

Anaís leven verandert ingrijpend wanneer haar tweelingbroer Andor omkomt bij een ongeluk. Ze houdt zich staande in de overtuiging dat Andor haar bijstaat bij het nemen van beslissingen. Als ze ontdekt dat haar vader er een vriendin op na houdt, richt ze haar onmacht en woede op

zijn minnares, om zo haar uiteenvallende familie te redden. Dan lijkt Andor haar voor het eerst in de steek te laten.

 

 

 

 

Een geslaagd leven Uitgeverij De Geus 2013

 

Op deze pagina optredens en meer.