marian boyer

 

 

                           publicaties

Twee monologen in 1 band op zakboekformaat in de groene boekjes van De Nieuwe Toneelbibliotheek, 2010. John West en Het duiven-evenwicht

 

 

boekje bestellen

 

De bundel Ongebonden bevat ruim veertig verhalen, door bijna alle Nederlandstalige auteurs van Uitgeverij De Geus. Van Marian Boyer is opgenomen Aaibare toestand. De ingekorte versie verscheen in 2011 en is hier te lezen. 

 

       

 

 

 

pdf bestellen Aaibare toestand

Bundel met toneelteksten en essays van diverse auteurs, geschreven in opdracht van het Platform Theaterauteurs. Van Marian Boyer is opgenomen het toneelstuk Altijd februari. Uitgave: IT&FB.                                

 

 

 

pdf Altijd februari bestellen

Serie fictieve brieven met illustraties op basis van de geschiedenis van het roemruchte Amsterdamse Lloyd Hotel. Uitgave: Ll-Tribune.

 

 

 

 

 

 

tijdschrift bestellen

Het korte verhaal Clive uit de digitale reeks Keukengeheimen is gepubliceerd in het winternummer van culinair cultureel tijdschrift bouillon!, december 2010.

 

 

Hoogtepunten uit het vroegste toneelwerk gebundeld: Helle Kijkers, John West, Het omarmen van een paard en Rauw, met een inleiding door Sonja van der Valk. Uitgave: IT&FB.

 

 

 

boek bestellen

Het korte verhaal Heen en weer uit de digitale reeks Keukengeheimen is gepubliceerd in het zomernummer van culinair cultureel tijdschrift bouillon!, juni 2011.

Van september 2010 tot april 2011 verscheen Keukengeheimen, notities over koks van overzee. De digitale serie is afgerond, het vervolg verschijnt in tijdschrift bouillon. De vervolgreeks Kaarten verscheen vanaf april tot juni 2011. Vanaf augustus 2011 verschijnt Ja nee misschien of toch niet, stukjes over opvoeding.

 

inschrijven stukjes

 

Verhalen van bekende en minder bekende schrijvers en dichters over hun uitzicht op Amsterdam. Marian Boyer schreef hiervoor het korte verhaal Alexandr Tzulukidze. In: 100 Uitzichten op Amsterdam—Uitgeverij Meulenhoff      

 

 

 

pdf Alexandr Tzulukidze bestellen

Het korte verhaal Wachten op Stanja uit de digitale reeks Keukengeheimen is gepubliceerd in het herfstnummer van culinair cultureel tijdschrift bouillon!, september 2011.

notities over

koks van overzee

Het korte verhaal Privé uit de digitale reeks Keukengeheimen, verhalen over koks van overzee is gepubliceerd in het winternummer van culinair cultureel tijdschrift bouillon!, december 2011.

Het korte verhaal Van Charlie uit de digitale reeks Keukengeheimen, verhalen over koks van overzee is gepubliceerd in het voorjaarsnummer 2012 van culinair cultureel tijdschrift bouillon!, maart 2012

Oktober 2011 verscheen Melk & bloed, een krant door kunstenaarscollectief Suze May Sho, met daarin o.a. mijn verhaal Erven.

http://torpedomagazine.nl/wp-content/themes/Torpedo/images/bg_01.jpg

Torpedo Magazine publiceert regelmatig stukjes, hier een overzicht van de site, en hier de 2 Minuten-stukjes die zijn gepubliceerd in Het Parool

Het korte verhaal Liegen met broodjes uit de digitale reeks Koks van overzee is gepubliceerd in het zomernummer 2012 van Bouillon

Ik sprak met Jean Beddington en schreef over haar het stuk JB = PL. Het verscheen in het herfstnummer 2112 van Bouillon, en werd eerder gepubliceerd in de reeks Koks van overzee.