marian boyer

 

 

            Een geslaagd leven 

Op deze pagina alle info over Een geslaagd leven: Voorleesmarathon, boekenpakket van De Geus, schrijfwedstrijd, leesclub Mari en recensie-overzicht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEESCLUB

Op leesclubmari@gmail.com kun je je mening geven over Een geslaagd leven. Ook open voor vragen, t.a.v. Laura Bloks van Club Mari.

 

 

 

SCHRIJFWEDSTRIJD

Uitgeverij De Geus organiseerde een schrijfwedstrijd rond ‘Een geslaagd leven’. Uit ruim 30 inzendingen is gekozen het verhaal Iets te zeggen van Maarten Blom. Hartelijk gefeliciteerd, Maarten! Juryrapport en verhaal zijn hier te lezen.

 

 

 

WIN EEN BOEKENPAKKET

Word ambassadeur van Een geslaagd leven en win een boekenpakket van Uitgeverij De Geus ter waarde van 100 euro. Degene die de meeste aankoopbonnen van Een geslaagd leven voor 15 maart bij de Geus indient (Postbus 1878, 4801 BW Breda, t.a.v. afdeling marketing), is de gelukkige winnaar van een boekenpakket van De Geus ter waarde van 100 euro! Zeg het voort, verzamel de bonnen van vrienden en bekenden en wees die ambassadeur!

 

 

 

BOEKHANDELTOURNEEfebruari e.v.

Vanaf februari is er een landelijke boekhandeltournee. Updates in de AGENDA

 

 

 

PERS & INTERVIEWS

Radio 1 VPRO Brands met Boeken

Recensie Noord Hollands Dagblad

Recensie Boekenwurm

Recensie Nu.nl

Interview Het Parool

Passionate Magazine

Recensie 8 Weekly

Recensie Recensieweb

Recensie Dagblad de Limburger

 

 

SOCIAAL

Facebookpagina Marian Boyer

Facebookpagina Een geslaagd leven

Twitter: @marianboyer1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto Maurice Boyer

PRESENTATIE bij ATHENAEUM BOEKHANDEL-17 januari

Bomvol op de 17e, de gehele voorraad inclusief etalage-exemplaren waren binnen anderhalf uur uitverkocht. Hier een filmpje door Omroep Salto.

VOORLEESMARATHON10 februari

In een van de meest opvallende kamers van het Amsterdamse Lloyd Hotel lazen bekende en nieuwe gezichten de nieuwe roman van Marian Boyer integraal voor aan mensen die nog eens graag willen worden voorgelezen. Vanuit bed of een lekkere stoel, een kwartier of een halve dag lang. Toegang vrij, met iets lekkers en een rondleiding door het roemruchte hotel inbegrepen, en een speciaal marathonmenu à  €15 in het restaurant. Met onder meer José Kuijpers (Zuidelijk Toneel), Huub van der Lubbe (De Dijk) en Elfie Tromp (romandebuut voorjaar Lebowski)